چکیده مقاله اول: امروزه حوادث صنعتی و شغلی یکی از مهم‌ترین مشکلات کشورهای توسعه¬یافته و درحال‌توسعه محسوب می‌شود. این حوادث برای جامعه، سازمانها و کارکنان آن‌ها پیامدهای ناگواری به همراه دارد که می تواند منجر به از دست رفتن سرمایه های انسانی و مادی بسیاری گردد. این مطالعه به بررسی تأثیر هزینه‌های سرمایه‌گذاری در ایمنی بر حوادث شغلی و عملکرد ایمنی به روش معادلات ساختاری می¬پردازد. پژوهش حاضر از لحاظ هدف، کاربردي و از حیث روش جمع آوری داده ها توصيفي- پيمايشي هست. جامعه آماري پژوهش حاضر، کارشناسان فولاد آلیاژی یزد به تعداد 160 نفر هستند که از اين تعداد با توجه به جدول مورگان 113 نفر با روش نمونه¬گیری تصادفی ساده به‌عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزار گرداوری داده¬های در این تحقیق پرسشنامه استاندارد مبتنی بر طیف لیکرت است. در این پژوهش جهت سنجش متغیر عملکرد ایمنی از پرسشنامه طیبی زاده (1398)، جهت سنجش متغیر حوادث شغلی از پرسشنامه فلاح (1397) و جهت سنجش متغیر هزینه های سرمایه‌گذاری‌ در ایمنی از پرسشنامه تئو و فنگ، (2011) استفاده گردید. یافته‌های نشان داد هزینه‌های سرمایه‌گذاری ایمنی بر حوادث شغلی تأثیر منفی و معنادار و بر عملکرد ایمنی تأثیر مثبت و معناداری دارد. 

چكيده مقاله دوم:اهداف توسعه پایدار مهم‌ترین نیاز جهان است و اقتصاد اشتراکی به‌طور بالقوه بهترین راه برای دستیابی به آن‌ها است، پدیده‌ای که باید بر آن تأکید شود. این مطالعه به‌طور تجربی به بررسی عوامل مؤثر در توسعه پایدار شهر یزد با استفاده از رویکرد مدل‌سازی معادلات ساختاری می‌پردازد. این پژوهش ازنظر هدف، کاربردی و ازنظر شیوه گردآوری داده¬ها توصیفی پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش، کلیه کارکنان شهرداری یزد می‌باشند. تعداد نمونه بر اساس تعداد متغیرهای مشاهده‌پذیر 160 نفر محاسبه گردید. در این پژوهش از روش نمونه‌گیری در دسترس استفاده شد. ابزار گردآوری داده¬ها در این پژوهش پرسشنامه استاندارد مبتنی بر طیف لیکرت است. جهت تجزیه‌وتحلیل داده‏ها و آزمون فرضیه‏ها از مدل‌سازی معادلات ساختاری به کمک نرم‌افزارهای Smart PLS3 و SPSS23 استفاده گردید. یافته‌های پژوهش حاکی از تأثير مثبت و معنادار مزایای اقتصادی، اجتماعی، محیط‌زیستی و بهره‌وری انرژی بر دستیابی به اهداف توسعه پایدار است. بر اساس یافته‌های این مطالعه اقتصاد مشارکتی با تقویت همکاری و استفاده بهینه از منابع، زمینه‌ساز رشد پایدار و فراگیر می‌شود و در این راستا، حمایت از این الگو در سیاست‌های کلان می‌تواند به تحقق توسعه‌ای متوازن و پایدار در ابعاد مختلف کمک شایانی نماید.

چکیده مقاله سوم: درک عوامل مؤثر بر قصد رفتاری شهروندان نسبت به زندگی هوشمند برای توسعه و گسترش طرح‌های شهر هوشمند اهمیت زیادی دارد. لذا هدف پژوهش حاضر، بررسی تأثیر تسهیل‌کننده‌ها و بازدارنده‌های پذیرش خدمات شهر هوشمند با رویکرد دوعاملی بر اساس مدل پذیرش فناوری ¬است. این پژوهش ازنظر هدف، کاربردی و ازنظر شیوه گردآوری داده¬ها توصیفی پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش، استفاده‌کنندگان از خدمات شهر هوشمند ارائه‌شده توسط شهرداری یزد (سامانه‌های پرداخت عوارض و جریمه‌های شهرداری، سامانه حمل‌ونقل همگانی (اتومن)، سامانه جمع‌آوری پسماند خشک) هستند. تعداد نمونه بر اساس تعداد متغیرهای مشاهده‌پذیر 150 نفر محاسبه گردید. در این پژوهش از روش نمونه‌گیری در دسترس استفاده شد. ابزار گردآوری داده¬ها در این پژوهش پرسشنامه استاندارد مبتنی بر طیف لیکرت است. جهت تجزیه‌وتحلیل داده‏ها و آزمون فرضیه‏ها از مدل‌سازی معادلات ساختاری به کمک نرم‌افزارهای Smart PLS3 و SPSS23 استفاده گردید. یافته‌های پژوهش حاکی از تأثير مثبت و معنادار سودمندی ادراک‌شده، سهولت استفاده ادراک‌شده و مشاهده‌پذیری بر نگرش نسبت خدمات شهر هوشمند است. کیفیت خدمات و مزیت نسبی بر سودمندی ادراک‌شده  و سهولت استفاده ادراک‌شده خدمات شهر هوشمند تأثیر مثبت دارد. عدم اطمینان و هزینه درک شده بر نگرش نسبت خدمات شهر هوشمند تأثیر منفی دارد. درنهایت تأثیر نگرش نسبت خدمات شهر هوشمند بر قصد استفاده از خدمات شهر هوشمند مثبت است. یافته‌های این پژوهش می‌تواند به مقامات شهرداری یزد و توسعه‌دهندگان فناوری در فرآیند تصمیم‌گیری هنگام طراحی و پیاده‌سازی خدمات شهر هوشمند کمک شایانی کند. علاوه بر این، نتایج این مطالعه می‌تواند راهبردهای مؤثری را برای ارائه خدمات به شهر یزد و سایر مناطق مشابه ارائه دهد، تا بتواند پذیرش و استفاده از خدمات هوشمند را بهبود بخشد.